Povestea noastră

Cine suntem? 

Am creat Humance Cosmetics din dorința de a încapsula un strop din miracolul pe care natura l-a creat. Fiecare ingredient, fiecare compus este organic și provine direct din natură. Vrem să o cunoști, să te lași în mâinile ei și să îmbrățișezi darurile pe care le are pentru noi. Noi suntem doar mesagerul ei către tine. 

Produsele Humance sunt transpuse în viața ta printr-un ritual: fie ca serul nostru îți oferă relaxarea de care ai nevoie, fie că untul nostru de corp se transformă într-un moment plăcut de hidratare după duș sau exfoliantul devine un obicei de vineri seară.

Humance face parte din viața celor care îl folosesc, iar noi vrem să le oferim un moment de liniște, un moment de îngrijire și iubire către sine.

Suntem două tinere antreprenoare care au pornit Humance Cosmetics din pasiune pentru natură, pentru simplitate și pentru frumusețe. Fiind asemănătoare în viziune și valori: calitate, responsabilitate și integritate, ne-am hotarat sa ne unim forțele pentru a creea ceea ce astăzi numim Humance -  produse organice, pentru tine.

Cu drag, 

Clara & Andra